AKTUÁLNĚ


4. 8. 2017


17.00 hod.
vernisáž výstavy
 
 

 

Písek
 
chodba knihovny Prácheňského muzea


 

Diskografie

Podzemní řeka (2017)

Živé nahrávky z let 2002–2016

U splavu řeky Otavy... (2016)

Záznam koncertů 27. 5. 2015 a 20. 11. 2014 (BONUS) v Ryběnaruby v Praze

Live-unplugged 14. 11. 2013

Záznam živého vystoupení v klubu RYBANARUBY

Live-unplugged 21. 5. 2013

Záznam živého vystoupení v klubu RYBANARUBY

Live – unplugged, live 4. 10. 2011

Záznam živého vystoupení v klubu RYBANARUBY

Koncert Tři muži v Rybě, live 5. 4. 2011

Záznam živého vystoupení v klubu RYBANARUBY

Live 2. 3. 2007

Záznam živého vystoupení v KC Kaštan

Live 2004/2005

Výběr živých nahrávek z let 2004 - 2005.

Live 2.12.2004

Záznam živého vystoupení v KC Kaštan.

Live 2003/2004

Výběr živých nahrávek z let 2003 - 2004.

Jam session

Záznam prvního koncertu kapely pořízený 3.10.2002 v KC Kaštan.


Pod povrchem věcí

Jen tak

Prosím, smiř se s tím...

Být upřímná víc... (Pro Terezu)

Láska a loupež

Před bouří se skrýt

Černočerná
 mp3
Kateřino, Kláro...

Falešnej pískot

Podzemní řeka (Veronika)

Píseň na dobrou noc (Pro Kláru)


+ bonus
  
Čas (Pro bráchu)

  
Podzimní řeka (Veronika)


texty


Skicy (2002)

Úplně první demo nahrávka bez kapely natočená v domácím studiu Jana Tureckého v Břevnově.

powered by AYYA