AKTUÁLNĚ


4. 8. 2017


17.00 hod.
vernisáž výstavy
 
 

 

Písek
 
chodba knihovny Prácheňského muzea


 

Diskografie

Podzemní řeka (2017)

Živé nahrávky z let 2002–2016

U splavu řeky Otavy... (2016)

Záznam koncertů 27. 5. 2015 a 20. 11. 2014 (BONUS) v Ryběnaruby v Praze

Live-unplugged 14. 11. 2013

Záznam živého vystoupení v klubu RYBANARUBY


Les

Smiř se s tím

Růže v kostce ledu

Labutě, labutě

Jen tak

První sníh

Čas

Snad

Like A Rolling Stone

Na dobrou noc

Láska je jako peníze


Live-unplugged 21. 5. 2013

Záznam živého vystoupení v klubu RYBANARUBY

Live – unplugged, live 4. 10. 2011

Záznam živého vystoupení v klubu RYBANARUBY

Koncert Tři muži v Rybě, live 5. 4. 2011

Záznam živého vystoupení v klubu RYBANARUBY

Live 2. 3. 2007

Záznam živého vystoupení v KC Kaštan

Live 2004/2005

Výběr živých nahrávek z let 2004 - 2005.

Live 2.12.2004

Záznam živého vystoupení v KC Kaštan.

Live 2003/2004

Výběr živých nahrávek z let 2003 - 2004.

Jam session

Záznam prvního koncertu kapely pořízený 3.10.2002 v KC Kaštan.

Skicy (2002)

Úplně první demo nahrávka bez kapely natočená v domácím studiu Jana Tureckého v Břevnově.

powered by AYYA